• Gårslev Skole

Gårslev Østergade 3, 7080 Børkop. telefon 76 8143 00

Mail: gaarslevskole@vejle.dk

Motionsdag

Fredag før efterårsferien har Gårskev Skole haft motionsdag. I år har den bestået af en løbetur i skoven. Elever fra M2 var ansvarlig for opvarmning i skolegården inden løbet. Det var dejligt vejr og eleverne kom retur til skolen med friske røde kinder. Elever fra M1 har tidligere på ugen bagt boller, som alle elever fik efter løbet.

Jan Poulsen den 24-11-2014
    Ny Ledende Pæadgog ansat. Lærerstilling opslået

Stillingen som Ledende Pædagog på Gårslev skole er nu besat. Vi har ansat Frederik Sjøgren, som er uddannet pædagog. Frederik starter på Gårslev Skole den 5. januar. Vi gælder os til at præsentere ham nærmere, når har er startet på skolen. Velkommen til Frederik

Vi har opslået en lærerstilling, så vi kan få tilknyttet en ny lærer til M2. Der er ansættelsessamtaler inden jul, og den nye lærer starter hos os den 1. februar.

Jan Poulsen den 29-10-2014
    Lærer stopper på Gårslev skole
    Se vedhæftet information vedr. lærer som stopper, og hvorfor vi vælger at lukke skolen mandag den 22. december
    Jan Poulsen
    Jan Poulsen den 09-10-2014
    Nyhedsbrev oktober 2014
    Så ligger oktober Nyhedsbrevet under nyt fra kontoret.