Om Gårslev skole

• Vi har 7 klasser fra 0. til 6. årgang

• Indskolingen (0. - 2. årg.) er årgangsopdelt, men har dog idræt og billedekunst på aldersblandede hold.

• 3. og 4. årgang er årgangsopdelt, men har et særligt samarbejde. Det betyder, at der i nogle tilfælde vil være en samlæsning af timerne på de to årgange. Der er ca. 40 elever i alt på de to årgange

• 5. og 6. årgang er årgangsopdelt, men har et særligt samarbejde. Det betyder at der i nogle tilfælde vil være samlæsning af timerne på de to årgange. Der er ca. 40 elever i alt på de to årgange.
  • ​Skolen ligger tæt ved skov, strand og andre naturarealer. Derfor er det vores mål, at eleverne møder læringsaktiviteter, som foregår i klasselokalet, rundt på skolen, men så absolut også ude i naturen.

• Skolens bygninger og udenomsarealer er i god stand, og holdes løbende ved lige.

• Fra august 2015 har skolen arbejdet med elementer fra PALS - en måde at arbejde med elevernes trivsel i skolen, som sikrer god trivsel for eleverne og klare rammer for hverdagen.

Gårslev lokalsamfund

Gårslev By ligger i Vejle kommune, mellem Vejle og Fredericia. Nærmeste større by er Børkop.

Byen er omkranset af marker og skov, med flot udsigt over Vejle Fjord (Hvidbjerg området).

Byens borgere er meget aktive, og byen er attraktiv at bo i.

• Byfest
  • Kunstudstilling
  • Sommerkoncerter ved Hvidbjerg
  • Aktivt idrætsmiljø