Gårslev Skoles Venner

Vi vil i Gårslev skoles venner gerne være med til at gøre det sjovere at gå i skole. Det gør vi blandt andet ved at samle penge ind til forskellige aktiviteter.

Foreningens formål er; at støtte Gårslev Skole og gennem aktiviteter sørge for, at skolen har bred opbakning i lokalsamfundet og skolens eksistensgrundlag på denne måde bevares.

Aktuel indsamlingsprojekt: I øjeblikket er vi i gang med, at indsamle midler til at forbedre skolens udendørs legeplads.

Hvordan kan jeg støtte Gårslev skoles venner?

Din støtte betyder rigtigt meget for foreningens eksistens og virke. Du kan støtte ved at betale kontingent for 2016. Det koster 100 kroner for en familie.

Send en e-mail med oplysning om navn, adresse og telefonnummer til: [email protected]

Du kan betale på MobilePay på nummer 27513721 eller

Bankoverførsel til kontonummer 2444 3494786949

I Gårslev skoles venner har vi lavet en ressourcebank. Hensigten er, at ressourcebanken kan hjælpe med til, at skolen i højere grad involverer mennesker fra det virkelige liv i undervisningen. På denne måde kan undervisningen varieres og give tæt kontakt mellem skole og lokalsamfund. Indtil videre har ressourcebanken en person, der tilbyder at tage elever med på fugletur, en biavler, der vil vise skole-bigården i Egeskov frem, en landmand der tilbyder bondegårdsbesøg, kagebagere, en person der taler hollandsk, en brandmand, bedsteforældre med en badebro og krabbestænger, en sømand der kan fortælle historier fra verdenshavene, en lærer, en læge og en lastbilschauffør. Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har lyst til at være med i vores ressourcebank. Kontakt Jane Busch.

Vil du være med i vore arbejdsgruppe? Vi mangler et par aktive medlemmer til vores arbejdsgruppe. Har du lyst til at være med til at gøre en forskel for vores skole, så kontakt os meget gerne. Som medlem af arbejdsgruppen, er du med til ca. 7 møder om året og hjælper med til 3-4 arrangementer. Du behøver ikke at have børn på skolen for at være med i arbejdsgruppen. Den eneste forudsætning er, at du har lyst til at være med til at gøre en aktiv indsats og støtte op om vores lokale skole.

Hvis du vil være med i arbejdsgruppen, så kontakt formand Astrid van der Meijden på 30282028.

Bestyrelsen 2016/17

Astrid van der Meijden(formand) [email protected]

Malene Sølvblad Nielsen(næstformand) [email protected]

Kirsten Lønborg(kassér) [email protected]

Sanne Holst [email protected]

Jane Busch [email protected]

Årsberetning

Årsberetning Gårslev skoles venner 2017

Gårslev marts 2018

Gårslev skoles venner blev dannet  i 2011. Foreningens formål er at støtte skolen og sørge for, at skolen har bred opbakning i lokalsamfundet. Vi finder stor tilfredsstillelse i at opleve,, hvordan vores støtteforening nu på 8. år bidrager til, at skolen giver børnene tilbud, som ellers ville være skåret væk.

I det seneste år, har vi haft flere lokale aktiviteter, som har det til fælles, at samle lokale folk og familier til sociale fornøjelser. I august afholdte vi Ølsmagning i teltet ved hallen. Den success vil vi gentage igen i år. I 2018 afholdte vi, for anden gang fastelavnsfest i hallen. Det var en stor succes med ca. 300 gæster.

På vores møder har vi fremtidsplaner om også, at afholde Halloween og/eller Juletræsfest. Vi mangler hænder til at tage initiativet op, og håber at flere vil melde sig her ved vores generalforsamling på skolen, torsdag den 12/4 2018.

Vi arbejder også løbende med, at ansøge om sponsorater og har med glæde modtaget beløb fra flere lokale virksomheder og enkeltpersoner. I øjeblikket er vi ved at indsamle midler til vores kommende legeplads projekt på skolen. Vi er så glade og taknemmelige for al den opbakning vi møder fra vores sponsorer. Kontakt os endelig, hvis du har mulighed for at gi et bidrag.

I 2017 var vi også så heldige, at få tildelt 10.000 kr. af Dagli’ Brugsen Gårslev. Vi er så glade for det gode samarbejde vi har med brugsen. Hver gang vi afholder arrangementer, gør vi det altid sammen brugsen. Brugsen støtter os og vi støtter brugsen, - det fortsætter vi med!

Vi har også hjulpet til ved den årlige skolefest i maj måned. Her havde vi en storslået kagebod om aftenen, samt servering af kaffe/kage til generalprøven om formiddagen for byens pensionister. Til skolefesten overrakte vi en check på 10.000 kroner til vores skoleleder Susanne Feder. Dette beløb er et tilskud til lejrskolen, der afholdes på skift for henholdsvis 5. & 6. klasse og for indskolingen. I 2017 var 5. & 6. klasse på Bornholm.

Vi synes det er vigtigt, at alle i Gårslev kender til det faktum, at det faktisk er sådan i nutidens skole, at man ikke pr. automatik kommer på lejrskole. Det er faktisk KUN fordi at skolens støtteforening hvert år giver tilskud, at det i Gårslev fortsat er sikkert og vist, at alle elever kommer på lejrskole 2 gange i elevens skoletid.

Så derfor vil jeg naturligvis gerne opfordre ALLE husstande i og omkring Gårslev til at indbetale 100 kr. for støtte-medlemsskab for 2018.

Formand Malene Sølvblad Nielsen